Loppukevään loistoa

Helteiset päivät ovat vauhdittaneet kevättä täälläkin. Aamuisin ja iltaisin teen puutarhatöitä. Päivän kuumimpien tuntien aikana on aikaa paitsi lukemiselle ja paperitöille, myös kuvien napsimiselle. Joka päivä tuo tullessaan uutta nähtävää.

Photobucket

Ruohonleikkuuta aloitellaan, mutta hitaasti ja varovasti. Sen lisäksi että meillä on puita aika tiheässä, myös termi "nurmikko" on kovin suhteellinen. Hyvällä tavalla.

Photobucket

Puista puheenolleen, keväinen kukkamaraton on alkanut luumu- ja kriikunapuiden kukinnalla. Omenapuut seuraavat kohta perässä ja sitten onkin syreenien aika. Mietin, kuinkakohan hyvät rahat saisimme jos alkaisimme pullottamaan ilmaa ja myymään sitä kaupunkilaisille. Lukemattomien puiden kukinta kyllästää koko tienoon ilman ihanalla tuoksulla.


Photobucket

Nokkosperhosten aika alkaa olla jo ohi tältä keväältä. Ehdin saada kuvaan vielä yhden.


Photobucket

Asiantuntijankin mielestä nyt on hyvä auringonottosää. Sisiliskonaaraan rusketus onkin kaunis ja tasainen.


Photobucket

Kevätkylvöt ovat vielä vähän kesken. Harsojen alla on retiisiä, salaattia, punasipuleita ja porkkanoita. Katetussa penkissä kukoistavat valkosipulit. Taustalla Kaksi Tornia (maalaisversio). Torneissa kasvatetaan papuja ja krassia. Kasvimaahan kuuluu lisäksi kesäkurpitsojen kohopenkki, mutta se ei näy kuvassa.

Photobucket


Kottikärryissä kulkee kaikki tarpeellinen. Tämä lasti oli matkalla kasvimaalle.

Photobucket

Sain vihdoinkin tehtyä erän saippuaa! Tähän kuvaan pääsi vähän aikaisempiakin eriä. Ylimpänä on laventelisaippuaa. Vaalea pala on shampoota. Eikö olekin kaunis väri? Sen vieressä on toisiksi uusin eräni, ruususaippuaa jossa on myös ruusun terälehtiä. Edessä uusin, vasta paloiteltu tuotokseni. Omenantuoksuisessa saippuassa on ruusun terälehtien lisäksi itse kasvattamieni kehäkukkien terälehtiä. Käytössäni on vain yksi saippuaresepti jota muuntelen erilaisilla tuoksuilla ja koristeilla.

1 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

Such pretty flowers and your soap looks great!

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments