Merkkejä keväästä

Puutarha näyttää aivan erilaiselta kuin vielä pari viikkoa sitten. Lumet ovat sulaneet jo melkein kokonaan ja talvi on vaihtunut varhaiseen kevääseen.


Photobucket

Ensimmäiset villikrookukset avasivat kukkansa heti lumen kaikottua. Lumikellot tulivat vain vähän perässä.

Photobucket

Tarkkanäköinen voi löytää kuvasta myös pienen mehiläisen. Hedelmäpuutarhassa asustaa monenlaisia pörriäisiä. Tämä mehiläinen kuuluu yhdyskuntaan joka pesii talomme rakenteissa.

Photobucket

Raparperitkin alkavat heräillä ja yrttimaassakin näkyy elämän merkkejä. Enää ei kestä kauan ennen kuin puutarhasta alkaa löytää taas kaikenlaista syötävää.

Photobucket

Ihmeiden aika ei ole koskaan ohi tarkkasilmäiselle. Se mikä kaukaa katsottuna näyttää vanhenevan omenapuun oksalta, paljastuu lähemmässä tarkastelussa neljän lajin kohtauspaikaksi.

Photobucket

Meidän ihmistenkin elämä ja tehtävät alkavat levittäytyä taas ulos auringonpaisteeseen. Yksinkertaisesti pukeutuminen on monella tapaa järkevää, mutta joskus siitä on myös odottamatonta iloa. Pyykkinaruni ovat toisinaan aika kuvauksellisia. Lähiviikkojen ajan ohjelmassani on pihatöitä, pihatöitä ja pihatöitä- melkein kaikki muu on jäänyt sivuun. Pari keväisempää rannekorua olen kyllä ehtinyt pyöräyttää, siltä varalta että jonakin päivänä vielä poistun kotoa ja saan siten tilaisuuden käyttää niitä. Mutta lähiviikkojen asut taitavat olla kuvan esittämällä linjalla, täydennettynä kumisaappailla, pienillä huiveilla ja puutarhahanskoilla. Ei se tyyli vaan se tunne, sanon.

Photobucket

Tässä yksinkertaisessa korussa on kvartsia ja särölasihelmiä. Hyvää kuvaa niistä ei kyllä tahtonut saada millään.

Photobucket

Tästä tuli vähän parempi. Erilaisia muista töistä yli jääneitä lasihelmiä ja vihreitä siemenhelmiä.

posted under , , |

5 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

How beautiful! Is that rhubarb I see? I love the laundry hanging out. By the way, I'm back into skirts now. :)

Sampsa kirjoitti...

Onpa raikkaan näköistä. Luulin krookuksia ensin valkovuokoiksi, mutta niitä voi ihastella pikkuruisen myöhemmin. Onko onni oma talo? Kuvista välittyy ainakin fiilis, että onni on kuivata pyykki pihalla. Mukavaa kevättä.

Saara kirjoitti...

Yes, it's our first rhubarb. And it's bigger already. We will be enjoying rhubarb pie in no time!

Sampsa: On meille levinnyt jostakin valkovuokkojakin, mutta vielä niitä ei näy.

Pyykin kuivaaminen pihalla pitkän talven jälkeen on kyllä onnellista! Se on niitä kevään merkkejä joita olen erityisesti odottanut.

Mukavaa kevättä sinnekin! :)

loves2spin kirjoitti...

Wonderful! How do you make your rhubarb pie? My favorite way to use rhubarb is to slice it, put sugar on it and cook it until soft and then use it on toast or pancakes.

Saara kirjoitti...

I'll try to remember to send you my favorite recipe. :)

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments