On aika sammuttaa valot


Filosofian Puutarhan Reaalimaailman Osasto osallistuu Earth Hour-kampanjaan. Lisätietoa kampanjasta löytyy täältä . WWF:n sivulla voit myös ilmoittautua mukaan kampanjaa, vaikka yksityishenkilönä, ja sitä kautta osoittaa kannattavasi hyvää asiaa.

Tänä iltana klo. 20.30-21.30 sammutamme valot, ja toivomme että mahdollisimman moni lukijakin tekee niin. Syökää tunnelmallista kynttiläillallista, lähtekää kävelylle bongaamaan hämäräeläimiä tai osallistukaa paikalliseen Earth Hour- tapahtumaan.

Lohjan kaupunki osallistuu tapahtumaan järjestämällä kynttiläkulkueen joka päättyy ravintola Opus K:n ovelle, jossa esitetään kynttilänvalossa akustista musiikkia pimeän tunnin ajan.

Lohjan Ursa järjestää paikallisella tornilla Mars-näytöksen. Tällä hetkellä taivas on pilvessä, joten voi olla että paikalla pääsee vain kurkistamaan torniin ja sosialisoimaan tähtiharrastajien kanssa.

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments