Hyvän mielen viikko

Edellisen postauksen jälkeen minulle on selvinnyt että kiukkumasennusmaailmantuska ei ole ainoastaan minun ongelmani vaan sitä on vähän yleisemminkin liikkeellä lukijakunnan keskuudessa. Päätin polkaista käyntiin ex tempore hyvän mielen viikon, alkaen juuri nyt. En lupaa postata tavallista useammin, mutta lupaan että ensi viikon keskiviikkoon asti tästä blogista löytää vain (kirjoittajan mielestä) mukavia uutisia, ei ollenkaan ärtyneen filosofin hampaidenkiristelyä.

Aloitan uutisointini tämän päivän hyvästä uutisesta: kalenteriini tupsahti pari uutta juhlapäivää ihan tuosta noin vain. Anssi Alhonen on tehnyt Taivaannaulan blogiin hienon
kalenterin johon on kerätty suomalaisen vuodenkierron merkkipäivät. Meillä on jo parin vuoden ajan juhlittu vuodenkierron suuria juhlia. Pienempiä merkkipäiviä onkin sitten tarjolla joka kuukaudelle, mikä on erinomaista esimerkiksi synkkyyden uhatessa. Ei kun juhlat pystyyn! Esimerkiksi nyt maaliskuussa olisi tarjolla kevätpäiväntasausta ja virposunnuntaita.

Suomenuskoisten lisäksi kalenterista on iloa myös juhlimisesta pitäville uskonnottomille, liittyväthän useimmat vanhat suomalaiset merkkipäivät vuoden kiertoon luonnossa ja (maalais)talossa.

posted under , , , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments