Jääkausi, osa n

Tässäpä vastauksia muutamiin ystäviä ja omaisia viime aikoina askarruttaneisiin kysymyksiin: Ei, emme ole vielä alkaneet leikkaamaan omenapuita. Minusta sellaisen polveen ulottuvan lumikerroksen kanssa voisi tulla hätätilassa toimeen. Ja kyllä vaan, meillä on lunta niin paljon että sitä on pitänyt pudotella katolta.

Photobucket
Meillä siis näyttää tältä. Lumikerroksen kohottua lähes metriseksi verannan katolla perheen kiipeilytöistä vastaava Puoliso päätti ryhtyä tositoimiin. Tikkaat olivat kuitenkin syksyllä jääneet toiselle puolelle puutarhaa. Niiden hakeminen lankesi näissä olosuhteissa perheen raskaimmista töistä vastaavan henkilön tehtäväksi. Onneksi meillä on puutarha jossa tetsaaminen kannattaa aina. Niin tälläkin kertaa:

Photobucket
Lumeen hautautuneesta pensaikosta löytyi yhtäkkiä ilmiselvä mörrimöykyn kolo. Itse mörrimöykkyä ei valitettavasti näkynyt, eikä hangellakaan ollut jälkiä joiden avulla lajinmääritys olisi onnistunut. Talvi ei kuitenkaan ole vielä ohi, joten ehkäpä tämänkin arvoituksen ehtii vielä selvittää.


Photobucket
Tällä kertaa minua ei kuitenkaan kaivattu ratkomaan arvoituksia vaan raahaamaan tikkaita umpihangessa.

Photobucket
Pieni valkoinen teepannu on ollut tänä talvena kovassa käytössä.

Photobucket

And this picture of my improved sewing corner is for you, Yolanda! Ompelunurkkani sai parannuksekseen uudet hyllyt vähän aikaa sitten. Virginia Woolfin mukaan jokaisella naisella tulee olla oma huone. Minulla on: jostakin syystä talon pikkuruisinta huonetta jossa sijaitsevat pyykkiteline, silityslauta, yläkerran siivouskomero ja ompelunurkkaus, on alettu vaivihkaa kutsua Saaran huoneeksi. No, ajatushan on tärkein..?

posted under , , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments