Keittiöihme

Ruuanlaiton uusi aikakausi on koittanut! Uuden ajan ergonomisesti muotoillulla monitoimiliedellä voit valmistaa kerralla vaikka miten montaa ruokalajia. Innovatiivisen muotoilun ansiosta sinun ei tarvitse kurotella taka-alalle vaan kaikki kattilat ja pannut ovat koko ajan helposti ulottuvillasi. Juuri oikean lämpötilan säätäminen on helppoa: lieden kaikki lämpötila-alueet käynnistyvät automaattisesti yhtä aikaa niin että sinun tarvitsee vain siirtää astiasi haluamaasi kohtaan saavuttaaksesi täydellisen tuloksen.
Liesi on myös erityisen paloturvallinen: sitä on mahdotonta unohtaa päälle, sillä se sammuu itsestään jonkin ajan kuluttua. Kuitenkin voit hyvin valmistaa sillä myös pitkän kypsytysajan vaativia ruokalajeja: liesi ”tietää” koska olet paikalla ja pysyy lämpimänä juuri niin kauan kuin haluat.
Lieteen kuuluu vakiovarusteena peräti kaksi uunia. Pienemmässä uunissa voit vaikka pitää nopeasti valmistuvat ruuat lämpiminä, isossa taas valmistuvat kaikki ruuat leivonnaisista joulukinkkuun. Pehmeä, tasainen lämpö tekee pizzapohjista rapeita ja joulukinkuista meheviä.
Myös ekologiset arvot on huomioitu: liesi toimii 100% uusiutuvalla energialla jonka käyttämisestä ei aiheudu lainkaan ilmastonmuutosta kiihdyttäviä hiilidioksidipäästöjä. Lieden käyttöikä on vähintään sata vuotta. Ruuanlaiton ohessa syntyvä lämpö lämmittää pirttiä mukavasti.
Tämä ihmeellinen liesi osaa myös pienentää jätelaskuasi. Sen avulla voit hävittää sanomalehtiä, pahvia ja muuta paperiroskaa. Työnnä roskat vain luukusta sisään ja liesi konvertoi ne hetkessä ruuanlaitossa tarvittavaksi energiaksi. Eikä tässä vielä kaikki- ihmelietemme tuottaa myös pieniä määriä korkearavinteista lannoitetta joka saa puutarhakasvisi kukoistamaan.

Olen ilmoittanut Puolisolle ryhtyväni kapinaan jos minun pitää jonakin päivänä muuttaa taloon jossa ei ole puuhellaa.

posted under , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments