Paljon hupia kurpitsoista ja muita syksyisiä kuviaPhotobucket

Korjasimme kurpitsat kompostista talteen juuri ennen halloja. Ne olivat vielä vähän raakoja, joten aluksi ne koristivat keittiötä muutaman viikon.

Photobucket

Pyry tarkasti kypsyneet kurpitsat ja paheksui niitä. Pyryn mielipide huomioitiin: kaneille ei tarjottu ollenkaan herkullista kurpitsapiirasta.

Photobucket

Ison kurpitsan lopullinen kohtalo

Photobucket

Synkeimmilläänkin omenapuumetsä on jotenkin hieno.

Photobucket

Minusta tuntuu etten viime aikoina ole muuta ehtinyt kuin töitä ja kuntoutusta. Mutta onhan tässä ohessa tullut puuhasteltua kaikkea pientä. Tässä ovat ihka ensimmäiset kotitekoiset huulirasvani (Bramble Berryn melt and pour- seoksesta, mutta kuitenkin!) Niistä tuli oikein hyviä, ja pieni purkki osoittautui yllättävän riittoisaksi.

Photobucket

Hilloakin olen ehtinyt keittää. Keltainen on omena-kanelisosetta ja kaunis punainen hillo on luumuhilloa. Nam.

Photobucket

Eikä tekeminen taida lähitulevaisuudessakaan loppua. Marraskuu ja Helsingin lankakaupat ovat ilo mielelle, joskaan eivät ehkä kukkarolle. Siniset vyyhdit Utunan hienonhienoa kampalankaa Sypressistä, kaksi pientä kerää Drops Fabelia Menitasta, loput Araucaniaa Priimasta. Näiden varalle minulla on suuria suunnitelmia... Jos ei kaikkea ennen kevättä ehtisikään neuloa, marraskuu tulee ensi vuonnakin.

3 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Ihana Pyrypupu ja houkuttelevan näköisiä hilloja :)

lailaluu kirjoitti...

Blogisi kuvat olivat hienoa visuaalista nautintoa kurpitsoineen kaikkineen! Delilah

Saara kirjoitti...

Kiva että piditte! :)

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments