Alkusyksy kuvina

Aina minä huolehdin siitä riittääkö ajatuksia kaikkialle sinne minne pitääkin. Sitten kirjoittamisen suureksi esteeksi kehittyy olkapäävamma... Sitä olen siis potenut viime viikot, eikä loppua näy. Tällä hetkellä kirjoittaminen, käsityöt ja oikeastaan kaikki tavalliset puuhani ovat vältettävien asioiden listalla. Joudun siis priorisoimaan kirjoitustöitäni toistaiseksi rankasti ja se tietää hiljaisten aikojen jatkumista täälläkin. Paranemista odotellessa, tässä on kuitenkin syksyinen kuvapostaus...


Photobucket

Photobucket

Jan Messent's Knitted Gardens inspiroi minua taannoin neulomaan kaupunkilaisystävälle tämän pienen ja taatusti helppohoitoisen puutarhan. Siili ja rusakko ovat irrallisia. Tätä oli hauska tehdä (mikä onkin hyvä sillä Puoliso haluaa nyt meillekin tällaisen). Suurin osa langasta on Nallen jämiä, mukana pieniä määriä muitakin lankoja, mitä nyt sattui löytymään.


Photobucket

Photobucket

Istutimme alkukesällä kompostiin kurpitsoita. Nyt ne alkavat kypsyä. Muutenkin kurpitsat ovat persoonallisia ja kunnianhimoisia kasveja. Ne karkaavat kompostista, kiipeävät liaaneina omenapuihin ja lopulta kurottelevat latvusten tasolla.

Photobucket

Omenia riittää, ja niiden kanssa olemme vaikeuksissa kun minä en ole poimintakunnossa. Se tehdään mikä voidaan, ja tänä vuonna se on aika vähän.

Photobucket

Syysiltojen pimentyessä on taas aika kunnostaa ja sytyttää öljylamput.

posted under , , |

3 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Ihania kuvia. Pikaista paranemista :)

isopeikko kirjoitti...

Tosi hieno puutarha, se neulottu :) oikein hieno.

Saara kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Paraneminen antaa odottaa itseään, mutta toinen valokuvapostaus on jo suunnitteilla välipalaksi.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments