Maalaispäiväkirja 18.6.2009

Ikkunasta näkyy...sinistä. On se aika vuodesta jolloin pimeää ei tule ollenkaan, vain sininen hämärä jota vasten puut piirtyvät tummina siluetteina. Pimeys, tähdet ja Linnunrata palaavat vasta ensi kuun lopussa.

Tänään mietin... Miten äkkiä aika kuluu. Vasta pääsin ruohoa leikkaamasta ja nyt ulkona on taas kunnon viidakko. Mitään syvällistä en ole tänään ehtinyt enkä jaksanut pohdiskella vimmatun luuttuamisen lomassa. Se onkin ollut oikein virkistävää.

Päivän asu on... vaaleanliila mekko, kolmen eri essun kanssa ja kermanvärinen intialaistyylinen huivi.

Tänään olen... lähinnä siivonnut ja konvertoinut ompeluhuonettani vierashuoneeksi. Emme mene minnekään juhannukseksi vaan asumme siellä minne ihmiset tulevat juhannukseksi (naapurustosta löytyykin ainakin yksi kesämökki). Lisäksi olen leiponut, korjannut puolison vaatteita ja tehnyt pari paperityötä alta pois. Siinä se päivä on mennyt. Tunnen olleeni huippuaikaansaapa!

Aion... mennä nukkumaan. Ja ostaa uuden kannettavan viikon sisällä. Tämä vetelee viimeisiään.

Päivän ruoka oli... tonnikala- pastasalaattia vastapaistetun leivän kera, jälkiruuaksi suklaata.

Olen iloinen siitä että... yläkerta kiiltää.

Aion mennä… katsomaan uuden Terminator-elokuvan niin pian kuin mahdollista.

Luen... Marcus Chown: Päättymättömät päivät kuolleena: uutisia tieteen eturintamalta, Katja Bargum ja Hanna Kokko: Kutistuva turska ja muita evoluution ihmeitä, Aulis Aarnio: Philosophical perspectives to jurisprudence. Kirjat on sijoiteltu strategisesti eri puolille taloa niin että kun minulle koittaa pienikin vapaahetki, jokin niistä on ulottuvilla.
Olen muuten saanut kuulla runsaasti saarnaamista aiheesta “elät kyllä ihan omassa maailmassasi” mentyäni sanomaan täällä jokunen postaus sitten että luen aika vähän. Se on kuulemma omituisinta mitä olen koskaan täällä kirjoittanut. Tarkoitin tietenkin, että käytän kirjojen lukemiseen aikaa paljon vähemmän kuin olen joskus aiemmin käyttänyt, ja paljon vähemmän kuin Aviomies siihen käyttää. Ja sitä että olen tällä hetkellä pahasti jäljessä sadan kirjan vuositavoitteestani. Minulta jäi huomaamatta se seikka että lukunopeuteni on helposti reilusti yli sata sivua tunnissa. Olen kuulemma maailman ainoa ihminen joka kuvittelee olevansa laiska lukija kirjan viikkovauhdilla.
Puoliso, oletko nyt tyytyväinen? ;)

Olen tekemässä... hyväntekeväisyyssukkia. Jotenkin innostuin niiden väsäämisestä ja nyt menossa on jo neljäs pari. Päätin puuhata sukkien parissa tämän kuun loppuun, sitten pitää palata muiden projektien pariin. Tilkkutäkki tuntuu kyllä karkaavan aina vain kauemmaksi tulevaisuuteen- ehdinköhän aloittaa sitä edes tämän vuoden puolella?

Toivon... että tulevana viikonloppuna olisi kaunis sää. Tällä hetkellä toivo näyttää hiipuvan tummien pilvien vyöryessä taivaankannen poikki.


Kuulen... ylhäältä pientä kolistelua. Puoliso iltapuuhissa, puput valmistautumassa villiin yöhön.

Parasta juuri nyt... Amorphiksen Skyforger. Ihan mielettömän hyvä levy, jonka todennäköisesti ´kulutan puhki. Uusi Star Trek-elokuva. Pelkään pahoin että se voi olla jopa parempi kuin kauan odottamani uusi Terminator. Oman kasvimaan yrtit, retiisi ja lehtisalaatti.

Viikonloppuna aion... viettää Ukon juhlaa kotosalla
.

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments