Maalaispäiväkirja 8.3.2009

Ikkunasta näkyy...Leikattuja omenapuita. Enää 12 jäljellä. Tai vielä 12 jäljellä, näkökulmasta riippuen. Myös naapureita on näkynyt talven tauon jälkeen.

Tänään mietin... Oikeastaan päässäni on liikkunut viimeisen viikon- puolentoista ajan hyvin vähän, aina siitä asti kun sain Tieteellisen Artikkelin käsistäni ja muutenkin alkuvuoden työt pulkkaan. Olo on keveä.

Päivän asu on... oikeastaan oli, ruskea mekko, jonka seurana vuoronperään ruskea ja tummanvihreä essu ja keltainen pikkuhuivi.

Tänään olen... leikannut kahta omenapuuta, joista toinen tulikin valmiiksi. Kasannut soman napolinkeltaisen astiakaapin. Oli muuten todennäköisesti kaamein kasaustyö ikinä, varsinainen maanantaikappale jossa puut olivat kierossa ja reiät tehty vähän minne sattuu. Kasatessa tuli myös muistettua suomalaista sään ja ukkosen jumalaa suurella hartaudella. Ukko Perkeleen ansiosta tai silkalla sisulla ja kiukulla, kaappi saatiin lopulta kasaan. Lisäksi olen tehnyt Ikuisuusristipistoa ja laittanut ruokaa. Ja katsonut Battlestar Galactican.

Aion...parannella kaapin kasaamisessa haavoittuneet käteni.

Päivän ruoka oli... kotitekoista mozzarellapizzaa ja sitruunakakkua. Leivinuunissa tulee aivan loistavaa pizzaa.

Olen iloinen siitä että... minun ei tarvitse ajatella tässä kuussa paljon mitään. Siitä että omenapuiden leikkuu on hyvällä mallilla. En tiedä, olenko iloinen siitä että kuolleita isompia oksia näyttää olevan sen verran että niistä saa polttopuut ainakin pariin takalliseen.

Aion mennä...kaikenlaisiin Lohjan Vasemmiston rientoihin lähitulevaisuudessa. Kävin kuluneella viikolla kevätkokouksessa ja otin vastaan lisää tehtäviä. Hyvä että voin tehdä jotakin vaalien välilläkin. En edelleenkään pidä siitä miten maa makaa, ja oman poliittisen korteni kekoon kantaminen lohduttaa vähäsen.

Luen... Ken Follett: Taivaan pilarit. Marcus Chown: Päättymättömät päivät kuolleena: Uutisia tieteen eturintamalta.

Olen tekemässä... sukkaa ja Ikuisuusristipistoa. Lähinnä jälkimmäistä. Ja onhan minulla on edelleen kevätkankaat leikkaamatta.

Toivon... että pääsen vihdoinkin ensi viikolla hyvään vauhtiin kevätvaatteiden ompelemisessa. Että sää pysyisi puiden leikkaamiselle suotuisana.

Kuulen... Tuhon ja hävityksen ääniä yläkerrasta. Puput ovat heränneet ja valmiina aloittamaan yöllisen sirkuksen.

Parasta juuri nyt... keväinen valo. Suunnattoman kärsivällinen, avulias, sisukas ja mustan huumorin hallitseva puoliso. Roxetten Ballad Hits, koska on kevät ja rakkauden aika, ainakin jos pihafasaanilta kysytään.

Viikonloppuna aion... varmaankin leikata omenapuita. Eiköhän niitä vielä silloinkin riitä...

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments