Maalaispäiväkirja 7.1.2009

Ikkunasta näkyy...luistinrata. Lunta on vain vähän, mutta on hauska seurata luistelevia lapsia. Olen itse luistellut noin kaksikymmentä vuotta sitten ja muistaakseni suurin saavutukseni sillä saralla oli pystyssä pysyminen. Silti, luistelijoita katsoessa tekee mieli melkein painua luistinkaupan kautta sekaan.

Tänään mietin... tehtäviä etiikan praktikumia varten.

Mietin myös kevätkauden suunnitelmia. Listalle onkin kertynyt kaikenlaista, ja varsinkin alkuvuosi näyttää kiireiseltä.

Olen iloinen siitä että... tänään on ollut tuottelias päivä, vaikka aamulla tavalliseen aikan nouseminen pitkästä aikaan olikin tuskallista. Siitä että päivä on taas alkanut pitenemään. Talvennapa on jo ensi viikolla, ja sitten aletaankin mennä jo kevättä kohti.

Tänään meillä syödään...tonnikalapizzaa ja hedelmärahkaa. Tännekin postaamani jäteviikon ruokalista on osoittautunut ylioptimistiseksi, koska aika monena päivänä syömmekin päivän pääruuan kodin ulkopuolella. Teemaviikko taitaa siis jatkua vielä ensi viikon. Koska olen perjantaina kiireinen, olen aloittanut ensi viikon ruokalistan suunnittelun jo tänään.

Päivän asu on... oikeastaan jo päivän toinen asu, koska ensimmäinen sotkeentui päivän tohinoissa. Nyt päälläni on luumunpunaiset mekko ja essu ja roosa pikkuhuivi.

Tänään olen... lämmittänyt leivinuunin ja tehnyt siinä ruokaa ja mustikka-banaani muffineja huomista varten. Hoitanut sähköpostiasioita. Lukenut ja suunnitellut etiikan praktikumia jossa olen vetäjänä. Pessyt ja silittänyt pyykkiä. Levitellyt tuhkaa pihaan. Ommellut. Neulonut valmiiksi uuden tiskirätin.

Aion... tehdä tänään vielä vähän töitä ja ommella valmiiksi essun jos suinkin ehdin. Sitä ennen on kuitenkin luvassa reipas tunti crosstrainer-treenin parissa.

Aion mennä... Tieteen Päiville sekä huomenna että perjantaina.

Luen... How to fossilise your hamster and other amazing experiments for the armchair scientist.

Olen tekemässä... edelleen punaista neuleliiviä miehelle. Ompelemista odottamassa on vielä yksi essu/mekkosetti.
Suunnittelen jo seuraavia töitä. Täällä tarvitaan ainakin pyjamia ja villasukkia. Olen myös onnistunut tuhoamaan viime aikoina peräti kaksi essua, ja niiden tilalle täytyy tehdä uudet. Siinä ehkä vähän kestää kun joudun ensiksi tilaamaan kankaat ulkomailta.

Toivon... että että Tieteen Päivien luennot osoittautuvat yhtä mielenkiintoisiksi kuin miltä ne kuulostavat.

Toivon myös että ehdin päivitellä blogia säännöllisesti. Ainakin alkukevät vaikuttaa aika kiireiseltä, joten päivitystahti tullee harvenemaan.

Kuulen... kellon tikitystä ja pesukoneen hurinaa.

Parasta juuri nyt... Tieteen Päivät, CMX:n Talvikuningas. Taru Sormusten-Herrasta jumppa: Fellowship of the Ring-soundtrack soimaan, kiivetään crosstraineriin ja reippaillaan vähintään siksi kunnes päästään Lothlorieniin asti. Vauhti kiihtyy ihan itsestään siinä vaiheessa kun sormusaaveet ja uruk-hait alkavat ajaa takaa.

Viikonloppuna aion... ainakin levätä ja siivota. Jossain vaiheessa pitäisi siivota ulkovarastoa. Olemme hankkimassa/saamassa lisää polttopuita ja niille on tehtävä tilaa. Ihmeellistä mitä kaikkea ulkovarastoonkin kertyy ihan huomaamatta.

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments