Filosofi löytyy taas puutarhastaan!

Rakkaat lukijat, vaalit on nyt käyty ja omasta puolestani voin sanoa että oli mukavaa! Ääniäkin tuli ihan kiva määrä, vaikka en valtuustoon päässytkään. Ja nyt voin taas puhua julkisesti aivan mistä huvittaa.

Maata on kuitenkin käännettävä, myös täällä blogilandiassa. Retkeilyä Maailmankaikkeudessa- osasto on poistunut. Syynä tähän muutokseen on se, että Suomen Avaruustutkimusseuran lehti Avaruusluotain on antanut minulle oman palstan- juuri noiden tekstien pohjalta. Jossain vaiheessa kirjoituksiani tulee myös näkyville SATS:n nettisivuille, joten kokonaan ne eivät bittiavaruudesta ole kadonneet. Alkuun Avaruusluotaimessa julkaistavat tekstit perustuvat tässä blogissa aikaisemmin julkaistuihin kirjoituksiin, mutta myöhemmin sinne alkaa tipahdella myös aivan uusia tarinoita. Ja niissä on myös hauska kuvitus!

Täällä keskityn siis jatkossa maanpäällisiin asioihin ja hiukan arkisempaan pohdiskeluun maailmanmenosta. Etiikkaa, yhteiskunnallista pohdintaa, tarinoita elämästämme maalla ja niin edelleen.

posted under |

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Jee, Lämpimästi tervetuloa takaisin blogistaniaan. Kyllä täällä on jo Filosofia puutarhoineen ja aivosoluja virkistävine pohdintoineen kaivattukin.

Saara kirjoitti...

Kiitos! Mukavaa olla täällä taas.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments